Herfstaanbieding, 6 flessen voor €75 en gratis verzenden

Door Anne-Mae Ouwehand op 02-10-2016

Het is officieel herfst! Tijd om de lichte zomerse wijnen om te ruilen voor wat volle herfst wijnen. Een herfstaanbieding voor dit mooie seizoen mag daarbij niet ontbreken. 

We hebben deze keer 6 wijnen uitgezocht die passen bij deze wispelturige dagen. 

Pinotage Simonsig Zuid-AfrikaEen Pinotage mag niet ontbreken als echte Zuid-Afrikaanse druif. Simonsig is een van de oudste wijnhuizen in Stellenbosch. 

 

 

 

Spier Block 5 Zuid-AfrikaDe wijnen van ons favoriete wijnhuis Spier brengen wij graag onder de aandacht. De naam van de Block 5 verwijst naar het aantal druivensoorten die zijn gebruikt voor de wijn. 

 

 

 

Chamonix Rouge Zuid-AfrikaChamonix is een wat minder bekend wijnhuis in Franschhoek maar behoort zeker tot de grote in Zuid-Afrika. De Rouge is een mooie blend van 4 soorten druiven. 

 

 

 

Bosman Sauvignon Blanc Zuid-AfrikaDe Sauvignon Blanc van Bosman is een allemansvriend waarbij de smaken van kruisbessen en kiwi elkaar mooi aanvullen. 

 

 

 

Delaire Graff Old Bush Vines Zuid-AfrikaDelaire Graff heeft een bijzondere wijn in haar assortiment. De Old Bush Vines Chenin Blanc. Gemaakt van druiven van wijnranken die minstens 30 jaar oud zijn, is dit een garantie voor een volle smaak. De ranken dragen minder druiven waardoor de smaak intensiever wordt. 

 

 

Springfield Chardonnay Wild Yeast Zuid-AfrikaAls laatste de Chardonnay Wild Yeast van Springfield. Waar veel wijnmakers bepalen welke gist voor de fermentatie zorgt, heeft de wijnmaker van Springfield er voor gekozen gebruik te maken van de gist die van nature op elke druif aanwezig is. Door geen hout te gebruiken komt de volle smaak van de Chenin Blanc goed tot zijn recht.

 

 

Deze aanbieding is geldig van 11 september tot 31 oktober 2016.