Rick en Anne-Mae Kaap de Goede Hoop Zuid-Afrika

Over ons

Verliefd op Zuid-Afrika en gek op wijn: daar wilden we iets mee doen. Daarom zijn we in maart 2014 gestart met Wijn van de Kaap. Inmiddels hebben we een mooie collectie wijnen van onze favoriete estates.

We verkopen wijnen van wijnhuizen waar we zelf echt iets mee hebben. We zijn er op bezoek geweest en kennen het verhaal achter de wijn. Dat verhaal delen we graag met je.

Ben je zelf al eens in Zuid-Afrika geweest, en op zoek naar die heerlijke wijnen die je daar geproefd hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je wijnliefhebber en wil je eens kennis maken maken met het opkomende wijnland Zuid-Afrika? Ook dan moet je bij ons zijn!

Rick en Anne-Mae

 

Betalen: iDEAL of overboeken

Betalen met iDEALKies zelf hoe je wilt betalen. Met iDEAL betaal je veilig en snel via je eigen bank. Wij krijgen direct een bevestiging dat je betaling gelukt is en doen de wijnen direct op de post.

Je kunt ook kiezen voor handmatige overboeking. Je ontvangt een factuur met betaalinstructies. Zodra we je betaling ontvangen hebben sturen we de wijnen naar je toe.

 

Bezorgen doen we snel en veilig

Veilig verzenden met goede verpakkingen van Flespakket Wij versturen onze wijnen via Flespakket. Zij zijn gespecialiseerd in het versturen van wijnflessen. De     speciale verpakking zorgt ervoor dat de flessen gegarandeerd heel blijven tijdens het versturen. Flespakket   verzendt via PostNL, zodat je de wijnen snel in huis hebt. Ben je niet thuis als de bezorger komt? Dan kun   je je bestelling op een PostNL-punt in de buurt ophalen.

 Zodra we je bestelling versturen ontvang je een Track en Trace link. Daarmee kun je zien waar je pakketje   is, en wanneer je het kunt verwachten.

 Verzending is gratis vanaf €75, alleen binnen Nederland.

 

Wat als er iets mis gaat?

Niet tevreden met je wijnen? Is je bestelling niet aangekomen? Neem even contact op, dan bedenken we samen een oplossing.

 

Contact opnemen

Wij hebben geen fysieke winkel en verkopen de wijnen alleen via internet. Heb je vragen? Opmerkingen? Speciale verzoeken? We horen het graag van je!

Email: info@wijnvandekaap.nl

Telefoonnummer: 06-53924828

Adres:
J. van der Vegtstraat 4
2225 TS Katwijk

KvK nummer 54846846

BTW nummer NL002193013B31