Wij nemen afscheid van Wijn van de Kaap, maar Wijn van de Kaap niet van jullie

Door Anne-Mae Ouwehand op 30-12-2020

Totsiens!

Zes jaar geleden zijn wij gestart met Wijn van de Kaap. Onze liefde voor Zuid-Afrika wilden we graag delen. En hoe kan dat beter dan met een goed glas Zuid-Afrikaanse wijn. Bij elke fles wijn die we hebben ingepakt, gingen we in onze gedachten terug naar dat fantastische wijnhuis, de mooie omgeving en de vriendelijke mensen. Ja, Zuid-Afrika zit in ons hart.
 
Maar met de komst van een gezin en nieuwe dromen hebben we er voor gekozen Wijn van de Kaap te verkopen. Zo ontstaat er weer ruimte in ons huis (wijn neemt veel ruimte in) en in ons hoofd. En gaan we opzoek naar nieuwe avonturen.
 
Maar dat betekent niet dat het ook voor Wijn van de Kaap stopt. In Ton hebben we een nieuwe eigenaar gevonden, die net zoveel liefde heeft voor wijn als wij. Wij hebben er dan ook de volste vertrouwen in dat Wijn van de Kaap bij hem in goede handen is. 

Bedankt voor het vertrouwen de afgelopen jaren!

Rick en Anne-Mae
 
 

Hallo

Ik ben blij met deze prachtige webshop en de energie die Rick en Anne-Mae hebben geïnvesteerd om hun hart voor Zuid-Afrika uit te dragen middels de verkoop van wijnen via Wijn van de Kaap.

Ik ben al vele jaren een enthousiaste wijnliefhebber maar heb nu eindelijk tijd om meer met wijn te doen dan kopen en drinken 😊 Ik ben geen expert in webshops, maar gelukkig is Rick bereid hierbij te ondersteunen. Van belang is dat er niets veranderd en dat het serviceniveau en de afhandeling via de webshop vlekkeloos verloopt. Heb je vragen en/of suggesties dan hoor ik dat graag.

Laten we blijven genieten van deze bijzondere wijnen uit een uniek en prachtig land!
 
Groeten Ton