Wijn(huis) van de maand!

Door Anne-Mae Ouwehand op 04-05-2014

Woehoe, onze collectie staat en wij zijn super trots op de heerlijke wijnen in ons assortiment! In totaal hebben wij nu 31 soorten wijn van 7 verschillende wijnhuizen. Elk wijnhuis heeft een ander verhaal of valt in een andere kwaliteitsklasse waardoor ons assortiment nu zo breed mogelijk is met wijnen die qua smaak (en prijs) wat toegankelijker zijn dan anderen, maar allemaal even lekker en van een goede kwaliteit!

Om iedereen kennis te laten maken met deze mooie wijnen hebben wij besloten om elke maand een wijn of wijnhuis in de spotlights te zetten door een leuke actie. Op deze manier kunnen jullie lekker wijntjes proeven voor een leuke prijs om zo te bepalen wat je eigenlijk lekker vindt!

Deze maand is het de beurt aan de wijn Springbok. Een lekkere toegankelijke wijn, goed te combineren met een etentje of wanneer je ’s avonds op de bank een flesje wijn wil open trekken. Vooral de Chenin Blanc is bij ons goed in de smaak gevallen. Voor degene die nog niet heel erg bekend zijn met wijnen is Springbok een leuke wijn om mee te starten. Binnen nu en een paar dagen zal de actie op de website te vinden zijn, kom dus vooral nog eens neuzen deze week!