Wij zijn jarig!

Door Anne-Mae Ouwehand op 06-03-2016

Wijn van de Kaap is officieel 2 jaar oud! Een mijlpaal waar we ongelooflijk trots op zijn!

In maart 2014 zijn we begonnen met het idee: 'laten we het gewoon proberen en kijken hoe ver we komen'. Zuid-Afrika is een fantastisch land en door haar wijnen naar Nederland te halen, kan iedereen er van genieten. Nu, 2 jaar later, zijn we aardig ver, al zeggen we het zelf. Vorig jaar, 2015, was het eerste volle jaar dat Wijn van de Kaap bestond. Erg spannend, omdat we toen merkten dat we echt goed bezig zijn. Onze omzet groeide namelijk viermaal ten opzichte van 2014! Jullie weten ons dus te vinden. 

Wijn van de Kaap bestaat 2 jaar 10% korting

Voor dit jaar hebben we weer nieuwe plannen op de agenda staan om vooral te blijven vernieuwen. Zo zijn we onze collectie aan het vernieuwen en nemen we van een aantal wijnhuizen afscheid. Daarnaast blijven we zoeken hoe we jullie het beste kunnen helpen met het vinden van de lekkerste wijn. En dat tegen een leuke prijs. Het verzenden van bestellingen gaat soepel en kan mogelijk in de nabije toekomst zelfs op het moment dat jou het beste uitkomt! 

Maar eerst stil staan bij wat we hebben bereikt. Succes moet je immers vieren en dat doen wij graag samen met jullie. In de maand maart bieden we de hele maand 10% korting op de hele collectie. Voer bij je bestelling de kortingscode 'jarig2' in en je krijgt 10% korting op je hele bestelling! Bekijk snel onze collectie, proost!