Wie jarig is trakteert : 10% korting op je bestelling

Door Rick van Haasteren op 01-03-2015

Een jaar geleden kwamen wij vol enthousiasme terug uit Zuid-Afrika. We hadden een plan: een webshop beginnen voor Zuid-Afrikaanse wijnen. Om een stukje van ons enthousiasme te delen in Nederland. Een jaar later zijn we best trots: we hebben een supermooie collectie, en al heel veel klanten blij gemaakt met Zuid-Afrikaanse wijnen. We hebben echt een stukje Zuid-Afrika naar Nederland gebracht!

Een jaar bestaan als eerste mijlpaal mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Om samen met jou te vieren dat we jarig zijn, geven we je de hele maand maart 10% korting op al je bestellingen! Voer bij je bestelling de kortingscode jarig in en je ontvangt 10% korting. Als dat geen feestje is!

Cheers!

Hoe het allemaal begon
Vorig jaar kwamen we terug van onze zoveelste Zuid-Afrika vakantie. Veel wijn geproefd, erg genoten. Terug in het koude Nederland wilden we daar iets mee. De mooie wijn estates en de natuurgebieden waar de wijnvelden liggen waren ons het beste bij gebleven. Toen we zagen dat er nog geen gespecialiseerde webshops voor Zuid-Afrikaanse wijnen waren zagen wij onze kans! 

We zetten de website op, we zochten contact met importeurs, en al snel hadden we een mooie collectie. De eerste bestellingen kwamen van vrienden en familie, maar al snel verkochten we wijnen aan mensen uit heel Nederland.

Bij de eerste bestellingen stonden we nog te prutsen met verpakkingen, inmiddels gaat dat een stuk soepeler. Aldoende leert men:-) Daarnaast is de collectie flink uitgebreid, met bijvoorbeeld Haute Cabrière, en hebben we in oktober nog een bezoekje gebracht aan onze favoriete estates.

Hoe gaan we verder
We zijn nog niet klaar! Komende weken laten we je kennis maken met een aantal top wine estates, zoals Hartenberg Wines en Ernie Els. Houd de site in de gaten!

We hopen je ook komend jaar weer te helpen om een stukje Zuid-Afrika in Nederland te ervaren.