Verliefd

Door Anne-Mae Ouwehand op 16-06-2014

Het Spier Estate is echt een ongelooflijk mooi stukje natuur. Naast de uitgestrekte druivenvelden (spier verbouwd al haar druiven zelf) is er van alles op het landgoed te doen. Er zijn verschillende restaurants, er zijn segway tours over het estate, je kan oog in oog komen te staan met een arend, er zijn een aantal leuke winkeltjes en je kan er vooral heerlijk picknicken.

Toen wij in februari dit jaar het estate bezochten was het valentijn. Speciaal voor deze dag was er een Valentine picnic basket gevuld met de heerlijkste kazen, worst, vers brood, fruit, salade en zelfgebakken koekjes in de vorm van (natuurlijk) een hartje. Deze dag is sinds dit jaar voor mij extra speciaal omdat dit de dag is dat Rick mij ten huwelijk vroeg. Met z'n tweeen op een handdoek (ik vroeg me al af waarom deze mee moest, want ik wist niet wat we gingen doen), onder een mooie treurwilg, in de schaduw en met uitzicht op het meer van het estate hebben we heerlijk gegeten. En natuurlijk niet te vergeten, hele mooie wijnen! Ik ben verliefd. Het is echt een prachtig estate en zeker de moeite waard om te bezoeken! Deze maand hebben we ook een leuke actie om jullie iets te laten beleven van het estate in de vorm van een aantal mooie witte wijnen. 

Wij gaan in ieder geval terug. Eind dit jaar staat er weer een reis naar Zuid-Afrika gepland. Wij kijken er nu al naar uit en zijn van plan om alle estates te bezoeken van de wijnen die wij nu verkopen. En wie weet kunnen we nog een aantal wijnhuizen aan ons lijstje toevoegen?!