Soms, moet je gewoon iets proberen

Door Anne-Mae Ouwehand op 25-05-2015

In maart vorig jaar zijn wij begonnen met Wijn van de Kaap. Meer dan een jaar verder ben ik officieel verliefd op het land Zuid-Afrika en getrouwd met mijn man Rick. (Dit mag ik niet te vaak zeggen van hem, vriendje klinkt toch wat jonger.) We hebben ervaring opgedaan en onze collectie uitgebreid. We weten nu wat beter wat werkt en wat niet, en vooral dat we dicht bij ons zelf moeten blijven. Geloven we niet in een wijnhuis of denken we dat het niet helemaal bij ons past, dan moeten we het niet doen.

Daar is dan ook weleens de verleiding om het wel te doen, omdat er bijvoorbeeld veel vraag is naar een wijnhuis en het dus ook interessant kan zijn voor de omzet. Doen waar je in gelooft werkt op de lange termijn toch beter, denken wij.

Zo hebben wij dus een aantal wijnhuizen, waarvan wij denken dat dit het toch niet helemaal is. Niet omdat de wijn nu zo slecht is of omdat het wijnhuis geen goede vertegenwoordiging is van Zuid-Afrika, maar gewoon omdat wij de wijn toch maar 'mwuh' vinden en het niet vinden passen bij Wijn van de Kaap. Daarnaast willen we het assortiment van een aantal wijnhuizen gaan uitbreiden. En dat betekent keuzes maken. Onze opslag kan namelijk geen onbeperkte voorraad aan.

Aan elk goed begin komt dus ook een eind, zo ook nemen wij afscheid van de volgende twee wijnhuizen: Place in the Sun en Drostdy-Hof. Nogmaals, het zijn fantastisch lekkere wijnen, dus zeker geen miskoop! Om de liefhebber er lekker van te laten genieten zijn deze wijnen in de aanbieding zolang de voorraad strekt! Wees er dus snel bij, bestel twee flessen en krijg een verrassingswijn er gratis bij!