Met liefde, uit Zuid-Afrika

Door Anne-Mae Ouwehand op 24-04-2015

Het is alweer een tijdje stil met blogs, ik heb een dagje vrij en ik heb inspiratie, dus vind ik dit een mooi moment om weer van ons te laten horen.

Ik bedacht me vanochtend dat het goed gaat met ons. We zijn een jaar verder en hebben nog heel veel ideeën om Wijn van de Kaap verder uit te breiden. De wijnen verkopen goed, waarbij we zelfs zo'n doorloopsnelheid hebben dat we de voorraden hoger moeten houden. Leuk om te zien! Van een aantal wijnhuizen gaan we afscheidt nemen. We staan er niet achter, merken dat de wijnen niet verkopen of willen graag de collectie van andere wijnhuizen uitbreiden.

Ik ben er van overtuigd dat keuzes maken datgene is wat ons sterk maakt. Zo blijven we ook specifiek alleen bij Zuid-Afrikaansen wijnen, ondanks dat we interessante aanbiedingen krijgen. Er zijn al genoeg webshops die al het andere aanbieden.

Bestellingen krijgen we van klanten uit Zuid-Afrika en leveren we aan familie in Nederland. Zo vormen we de verbindende factor voor het stukje leven wat zij leiden in het puntje van Afrika. Via een flesje wijn delen zij een stukje van dit leven met vrienden en familie in ons koude kikkerlandje. Net zoals een lekker gerecht, kan een mooie fles wijn een gevoel, een emotie, een beleving delen met anderen.

Ik wens je een hele mooie dag! Geniet van het heerlijke weer.

Quote Sout-Africa