Kaapstad Magazine, goede Zuid-Afrikaanse wijn te koop in Nederland

Door Anne-Mae Ouwehand op 06-11-2016

Ook dit jaar schreef Kaapstad Magazine waar je in Nederland de beste Zuid-Afrikaanse wijnen kan kopen, en wij staan er bij! 

'Als je ooit op vakantie in Zuid-Afrika geweest bent, dan weet je het: Zuid-Afrikaanse wijn is heerlijk. Eenmaal terug in Nederland is het helaas niet mogelijk om elk weekend weer naar een ander wijnhuis met lekkere Zuid-Afrikaanse wijnen te rijden voor een proeverij. Daar kunnen we helaas niets aan veranderen (behalve je te adviseren om vooral niet te lang te wachten met je volgende vakantie naar Zuid-Afrika), maar we kunnen je wel vertellen bij welke goede wijnhandelaren in Nederland je de lekkerste wijn uit Zuid-Afrika kunt kopen. En niet zomaar wijnhandelaren, maar een viertal speciaalzaken die allen een persoonlijke, bijzondere band met Zuid-Afrika hebben.'

Lees hier het hele artikel.

Voor ons een goede reden voor een speciale aanbieding. 9 flessen wijn van onze favoriete wijnhuizen, voor 75 euro en gratis verzonden! Wijnen van Simonsig, Warwick, Haute Cabriere, Bosman, De Wetshof, Chamonix en natuurlijk Spier. We hebben gekozen voor al die estates die je echt moet bezoeken als je in Kaapstad, Stellenbosch en Franschhoek bent. Met de Hollandse herfst voor de deur waan je je zo toch nog een beetje in Cape Town.