Wat onze klanten zeggen

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Hier onder lees je wat anderen van onze service vinden.

9 sep 2019

De duidelijke presentatie van het assortiment en de individuele beschrijving per wijn vind ik de beste onderdelen van de site. Tussen de ontvangst van de wijn en de consumptie zit bij mij nog wel wat tijd. dus een beoordeling van mijn aankopen kan ik nog niet geven.

3 sep 2019

29 aug 2019

24 aug 2019

23 aug 2019

Overzichtelijk webshop met goede wijnen. Goede service!

16 aug 2019

15 aug 2019

22 jul 2019

Dit najaar ga ik op vakantie naar Zuid Afrika en bezoek verschillende wijngebieden. Dankzij Wijn van de Kaap kan de voorpret al beginnen en kunnen we gericht wijnhuizen bezoeken!

10 jul 2019

Het zou handig/mooi zijn als jullie het mogelijk maken om de bestelling als cadeau te geven met een kaart erbij

3 jul 2019

Heldere en goede omschrijving van de wijnen

13 jun 2019

De site en de snelle levering is super. En dan nog de heerlijke creation. Hebben bij dit wijnhuis een proeverij gedaan.geweldig

10 jun 2019

👍

27 mei 2019

Goed omschreven details van de wijnen. Zo maak je makkelijker de keuze uit welke het beste bij je past.

8 mei 2019

straalt enthousiasme uit en komt overeen met ons positief gevoel na onze bezoeken aan vele wineries met onze vrienden tijdens onze vakantie in Kaapstad en omgeving afgelopen november. Het is leuk dat onze vrienden (Fam. Clement/Hoofddorp) dank zij onze aanbeveling inmiddels een vaste en blijvende klant van uw firma is geworden.

26 apr 2019

26 apr 2019

Witte donderdag kreeg ik een mail: of ik voor pasen nog wijn wilde bestellen.. Doosje besteld, en ja dat lukte! Na het paaseieren zoeken (dat wilden onze studenten graag) en de brunch hebben we reeds om 14 uur de eerste fles geopend. Dank voor de snelle levering én natuurlijk de heerlijke wijn. Groet, Eveline

15 apr 2019

Alledrie heerlijke wijnen. En makkelijk te bestellen. Geserveerd op de pre-vakantieborrel die ik organiseerde voor vrienden die vrijdag voor een mooie reis naar Zuid-Afrika vertrekken.

5 apr 2019

De website is overzichtelijk en geeft alle informatie weer over de wijnen die worden aangeboden. Het stuk bij "over ons' geeft de passie voor de Zuid-Afrikaanse wijnen weer, erg leuk om te lezen!

25 mrt 2019

Gewoon duidelijk 👍

24 feb 2019

23 feb 2019

Prima web shop. Meteen reactie en keurig geleverd met een leuk kaartje erbij!

8 feb 2019

Fijn hoe jullie hebben meegedacht

23 jan 2019

6 jan 2019

4 jan 2019

Leuke en rake beschrijvingen, goede wijnen.

28 dec 2018

Duidelijke site en eenvoudig te bestellen!

3 dec 2018

13 nov 2018

12 nov 2018

Goed contact en erg goede/adequate service!

12 nov 2018

Goede wijn collectie

1 nov 2018

1 nov 2018

8 okt 2018

8 sep 2018

22 aug 2018

Goede en snelle/flexibele service:-)

17 jul 2018

12 jun 2018

11 jun 2018

Prima webshop, snelle levering.

5 jun 2018

28 mei 2018

Webshop is heel duidelijk, service uitstekend en de prijs/kwaliteit goed. Ook de levering was echt top, aangezien ik het op een bepaalde dag wilde en het daarvoor op een zaterdag verzonden moest worden. Heel erg dankbaar!

10 apr 2018

Brede keuze, bezorging duurde alleen lang en ik kon geen kaartje of cadeau optie kiezen.

3 apr 2018

31 mrt 2018

30 mrt 2018

28 mrt 2018

Goede keuze en smaken zijn gelijk met ZA

6 mrt 2018

Snelle service en goede levering

5 mrt 2018

5 mrt 2018

Heb de Spier Chenin Blanc natuurlijk al open gemaakt. Had de ze live op het estate geproefd en hier smaakt ie net zo lekker!

2 mrt 2018

14 feb 2018

Makkelijke website om de wijn te bestellen

6 feb 2018

30 jan 2018

Duidelijke site met prachtige wijnen en snelle levering. Ook fijn om wijnen per stuk te kunnen kopen

17 jan 2018

16 jan 2018

Goed overzicht en een goede omschrijving van de wijnen

28 dec 2017

26 dec 2017

Ruime keuze van meerdere wijnhuizen. Altijd prima verhouding prijs/kwaliteit.

24 dec 2017

Zeer praktisch ingericht

11 dec 2017

Snelle levering en goed verpakt.

4 dec 2017

25 nov 2017

17 nov 2017

Ik weet het niet meer 100% zeker, maar volgens mij stond er op de site een voorraad van de Pinotage die groter was dat de werkelijke voorraad. Verder zeer goed geholpen.

11 nov 2017

9 okt 2017

Snelle bevestiging dat wijn verstuurd is (ook in het weekend)

8 okt 2017

24 sep 2017

Prettige website, makkelijk navigeren

19 aug 2017

13 aug 2017

6 jul 2017

Twee maande geleden vanuit Zuid Afrika terug naar nl verhuisd en een glaasje goede wijn was heerlijk x Dankje

6 jul 2017

Overzichtelijke site met veel info over de wijn en het wijnhuis.

26 jun 2017

Netjes duidelijk en vooral niet te druk qua tekst en kleur. Mooi dus

24 jun 2017

Toegankelijk, goede info en makkelijk bestellen

14 jun 2017

6 jun 2017

Geen

4 jun 2017

26 mei 2017

Zeer overzichtelijk goede uitleg

11 mei 2017

Overzichtelijke site, duidelijke omschrijvingen

7 mei 2017

Snel de wijn gevonden

3 mei 2017

Ovwrzichtelijk en toegankelijk

2 mei 2017

2 mei 2017

Goed overzichtelijk

22 apr 2017

Alle wijnen worden goed omschreven en krijgen voldoende aandacht.

14 apr 2017

Duidelijke webshop.

3 apr 2017

Keurig verzorgde website, eenvoudig bestellen, snelle levering in degelijke verpakking. Niets op aan te merken! Samen met vriendin voor 't eerst geproefd in Zuid-Afrika. Helaas geen ruimte in koffer om flessen mee terug te nemen. In Nederland moeilijk te vinden, behalve via jullie site! Ik ga ze haar als verrassing cadeau geven... ;-)

31 mrt 2017

20 mrt 2017

Prima ervaring! Ik was alleen niet zeker of er verzendkosten waren maar ik heb geen verzendkosten betaald dus prima!

8 mrt 2017

8 feb 2017

Was weer top geregeld! Makkelijk bestellen en goed op de hoogte gehouden wanneer de wijnen werden verzonden. En snel binnen!

7 feb 2017

Goed assortiment in verschillende prijsklassen. Duidelijke beschrijving van de wijn.

16 jan 2017

De wijnen liggen nog te wachten voor een goed moment om een fles open te trekken. Wel lastig overigens om er af te blijven .., de namen van de verschillende wijngaarden zijn zeer uitnodigend. En ik ken de omgeving daar. Maar wat ik in ieder geval kwijt wil is dat ik erg tevreden ben over de geleverde service: vlotte bezorging van de wijnen in een stevige doos verpakt. En bovenin een handgeschreven kaartje. Dat tekent de persoonlijke aandacht. Daar houd ik van.

7 jan 2017

De webshop is prettig en duidelijk te bekijken!

29 dec 2016

Snelle levering, uitstekende wijnen van onze favorite Zud African wines. Top

28 dec 2016

Duidelijk en makkelijk te bestellen

27 dec 2016

27 dec 2016

27 nov 2016

Service is top. De webshop super makkelijk en snel geleverd.

27 nov 2016

Overzichtelijk, eenvoudig te bestellen

14 nov 2016

Zeer overzichtelijk en gebruikers-vriendelijk!

12 nov 2016

Goede en handige webshop! Ik vond gelijk de wijn die ik zocht.

26 sep 2016

Overzichtelijke website en makkelijk bestelproces. Van begin tot eind goed verzorgd!

12 sep 2016

Er ging van alles mis met bezorgen maar zeer zorgvuldig en persoonlijk contact. Kom er nog maar eens om in deze (internet) tijden.

6 sep 2016

Overzichtelijk. Snelle service

1 sep 2016

Prima website

29 aug 2016

Heel overzichtelijk.

29 aug 2016

25 aug 2016

Jullie zijn snel, en komen erg "relaxed"(op uitsluitend een goede manier) over. Je voelt je als klant gewoon gewaardeerd.

22 aug 2016

Snelle en vriendelijke service

3 aug 2016

Hele duidelijke website, misschien leuk om een soort waardes per wijnsoort aan te geven qua smaak: zoet 0 tot 5 sterren zuur 0 tot 5 sterren kruidig 0 tot 5 sterren bloemig idem etc. etc. Dan weet een ieder per wijnsoort waar ze aan toe zijn en wat de verschillen zijn tussen jullie wijnen.

11 jul 2016

16 jun 2016

8 jun 2016

7 jun 2016

Snelle levering. Wijnen zijn goed verpakt.

20 mei 2016

Prima !!!

16 mei 2016

Vlotte afhandeling, zeer snelle levering.

16 mei 2016

Kregen snel na bestelling onze wijn. Erg leuk het kaartje met persoonlijke noot! Komen zeker terug !!

16 mei 2016

Great wines, personalized service, good service, affordable prices

13 mei 2016

Alles is prima vooral de levering heel netjes verpakt

11 mei 2016

19 apr 2016

Altijd perfecte en tijdige bezorging vaak zelfs persoonlijk nu via post nl ook keurig en op tijd

8 apr 2016

Goed, veel mooie wijnen

7 apr 2016

Geen

2 apr 2016

Super goede service! Snel geleverd!

29 mrt 2016

Geen!

13 mrt 2016

Snelle levering en ook nog gratis thuisbezorgd!