Wijnproeverij

Afbeelding bij Wijnproeverij

--Vanwege de grote belangstelling waren een aantal wijnen uitverkocht. Die hebben we vervangen door prachtige alternatieven die je hieronder ziet---

We kunnen wel wat afleiding gebruiken in deze tijd van Corona. Daarom hebben we een leuk proefpakket samengesteld. 6 geweldige wijnen uit Zuid-Afrika voor een fijne prijs, en gratis verzending.
Tip: bestel samen met vrienden of familie, zodat je een online wijnproeverij kunt doen. Zo ben je toch nog een beetje samen!

Wat krijg je van ons?
6 uiteenlopende wijnen die je een goed beeld geven van wat Zuid-Afrika allemaal te bieden heeft. We beginnen met een sprankelende Secret van Spier. Dan een mooie Sauvignon Blanc van hetzelfde wijnhuis.

We gaan door met de Swartland Reserve Chenin Blanc van Delaire Graff. Vervolgens een blend van Chardonnay en Pinot Noir van Haute Cabriere uit Franschhoek.

Bij een Afrikaanse proeverij mag een Pinotage niet ontbreken. We hebben gekozen voor de stevige Vantage Pinotage van Remhoogte. Als klap op de vuurpijl een Chocolate Block van Boekenhoutskloof: een krachtige blend van 5 verschillende druiven.

Om goed te kunnen proeven ontvang je van ons ook een aantal proefformulieren, en wat informatie over hoe je goed kunt proeven. Zo komen we samen de lock-down wel door.

€ 90,70
Samen
€ 75,00