In the beginning.....

Door Anne-Mae Ouwehand op 14-03-2014

Hallo wereld, leuk dat jullie onze aller eerste blog op Wijnvandekaap.nl lezen, het was waarschijnlijk even zoeken, maar jullie zijn op de goede plek geëindigd. Of beter gezegd begonnen, want dit is de plek waar je in de nabije toekomst de lekkerste en meest bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen kan bestellen. 

Maar we zullen ons eerst even voorstellen: wij zijn Anne-Mae Ouwehand en Rick van Haasteren, een stel woonachtig in Katwijk met een grote liefde voor Zuid-Afrika. Bij de één bestaat de liefde al wat langer dan bij de ander, maar allebei willen wij onze ervaringen graag met jou delen en je iets meegeven van dit fantastische land! En in welke vorm kan dat nou beter dan in de vorm van heerlijke wijnen die met veel liefde en aandacht voor het vak en het product zijn gemaakt!

Maar niet alleen wijnen zijn straks te bestellen, je vindt hier ook heerlijke recepten, mooie verhalen over de wine estates of over de wijnen zelf en in alles wat wij leren nemen we ook jou mee! Kortom er is hier veel meer te vinden dan alleen wijnen en dat maakt het de moeite waard om ons vooral in de gaten te houden! We hopen dat je geniet van alles wat met je delen en dat je vooral heel vaak nog eens komt kijken, of dat nu voor een lekker wijntje is of voor een bijzonder recept. Tot snel!