Eindelijk hebben we hem: de bubbels van Spier!

Door Rick van Haasteren op 03-06-2015

Methode Cap Classique is het Zuid-Afrikaanse antwoord op Champagne: een bruisende wijn - gegist op de fles - voor als je iets te vieren hebt. Onze favoriet is die van Spier. Niet alleen omdat ie erg lekker is, ook omdat er voor ons een persoonlijk verhaal achter zit.

Begin vorig jaar heb ik Anne-Mae ten huwelijk gevraagd tijdens een picknick op het Spier estate. Super mooie omgeving, goede wijn, dan kon ze geen nee meer zeggen! Na de ring kwamen de bubbels van Spier tevoorschijn om het te vieren. 

Tegelijkertijd kregen onze ouders in het verre Nederland ook een fles Spier MCC. Zo konden ze het met ons mee vieren.

Toen we zochten naar een goede mousserende wijn om op de bruiloft kwamen we dus al snel bij deze wijn uit. Hij was toen in Nederland nog niet te koop, maar via België konden we er toch een aantal kopen.

Het goede nieuws: sinds een paar weken verkopen wij de MCC van Spier ook! Voor de leuke prijs van €19,95 heb je hem in huis. De wijn is gemaakt van 60% Chardonnay en 40% Pinot Noir. Je proeft groene appel en een subtiele hint van frambozen. Een mooi zacht romig palet en een frisse nasmaak. Iets te vieren, of gewoon trek in een goede bubbel? Bestel dan de Methode Cap Classique Spier Signature!